Våre tjenester

Elementhus

Leverandørene av elementhus sørger for effektiv og miljøvennlig oppføring av bygg og bolig. Det er mange fordeler ved å velge elementhus fremfor tradisjonell byggeprosess, bl.a. annet tidsfaktoren. Her er det mye penger å spare på gjøre gode innkjøp!

Moderne trehus

Prosjektbolig

En annen måte å kjøpe ny bolig på er prosjektert bolig. Når slike boliger bygges er det boligprodusent som sitter i førersetet. De har gjerne et stort tomteområde der de setter opp mange hus. Ofte en kombinasjon av eneboliger, boliger i rekke og leiligheter. Våre samarbeidspartnere har lang erfaring og kan tilby svært gode løsninger for enhver smak.

Bolig i utlandet

Vår leverandør gjør det enkelt for deg å investere i en drømmebolig i utlandet, enten du ønsker et feriehjem for din familie eller en ren investeringsmulighet. Er du nysgjerrig på hva Nord-Kypros, Spania eller Dubai har å tilby? Sammen med våre leverandører står vi klare for å  hjelpe deg på veien til en drømmebolig i utlandet.

tretrapper
tretrapper

 Trapper

Våre trappeleverandører er lidenskapelig opptatt av å levere trapper av høyeste kvalitet. Vi har leverandører som tilbyr alt fra tradisjonelle til moderne trapper som vil forvandle din trapp til husets viktigste møbel. Trappen vil bli et blikkfang i ditt hjem.

8bd26d1a1fb04cf2ae277665f297447e.jpg

Italiensk kjøkken

Vår leverandør innenfor italiensk designkjøkken er svært opptatt av å kunne levere kjøkken som skaper identitet og karakteristikk til ditt hjem, med bruk av ulike kvalitets materialer, fargekombinasjoner og funksjonelle løsninger.

Gulv

Våre leverandører av gulv kan tilby et stort sortiment av unike kvalitetsgulv, alt fra parkett til laminat, som vil pryde ditt hjem i mange år fremover.

Parkett laget fra forskjellige tresorter, med ulike bredder. struktur og leggemønstre som "fiskebensmønstre". 

Spisestue

Dører

Ser du etter dører? Enten det er ytterdør, massive innerdører eller kanskje en utenpåliggende skyvedør? Eller er du kanskje ute etter dører med skjulte hengsler? Våre fantastiske leverandører leverer kvalitet og særpreg i deres vide sortiment. 

Wooden Interior Door
vindu.png

Solskjerming

Solskjerming er nødvendig i alle hjem, og kan dekke flere behov du måtte ha. Våre dyktige leverandører tilbyr solskjerming både til innendørs- og utendørsbruk. Alt fra motoriserte screens til persienner.

evolution-05.jpg

Designmøbler

Våre leverandører tilbyr designmøbler til hjemmeinnredning, uteområdet og til kontoret. Designmøbler av høy kvalitet med god funksjonalitet og flott design. Om du har behov for en interiørarkitekt har vi også sammarbeid med dyktige fagfolk på dette området.