Ønsker du tilbud på solskjerming?

Solskjerming

Sammen med våre dyktige leverandører tilbyr vi solskjerming både til innendørs og utendørsbruk. 

Solskjerming vil blant annet redusere innsyn, gi svalere innetemperatur, fjerne sjenerende sollys, og gi bedre søvn med et mørkt rom. Velg automatisert eller motorisert, riktig farge og materiale til akkurat din bolig. Uansett hvilket solskjermingsbehov du måtte ha, så kan en av våre leverandører løse nettopp dette. 

Vi hjelper deg om du er usikker på hvilken type solskjerming du faktisk trenger, og de fleste av våre leverandører tilbyr også montering, og kan instruere deg i riktig bruk og vedlikehold. 

Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg med å finne korrekt solskjerming. 

FAQ

Hvorfor velge el-styring?

El-styrt solskjerming er ikke bare moderne, men også veldig praktisk om du har mange vinduer.

Solskjermingen kan styres via mobiltelefonen eller via en fjernkontroll, og er en perfekt løsning for vinduer som henger veldig høyt eller på en annen måte er litt utilgjengelig. 

Innvendig eller utvendig solskjerming?

Innvendig solskjerming brukes gjerne på fasader som vender mot øst for å oppnå optimal lysinnslipp. Innvendig solskjerming vil også redusere innsyn og bidra til å holde kulden ute. 

Utvendig solskjerming kan hindre at inntil 90% av varmen slipper inn, og gir en behagelig innetemperatur. Syd og vestvendte fasader er mest utsatt for varmeinnslipp. 

 

Hvilken type solskjerming kan vi levere?

Våre leverandører kan levere skreddersydd solskjerming til ditt hjem. Enten det gjelder innvendig eller utvendig motorisert solskjerming, markiser til en pergola eller terrasse, til screens og persienner.

Hvordan er prosessen videre?

Prosessen med å få en solskjerming skreddersydd til ditt hjem starter med innsendelse av skjemaet ovenfor. Vi setter deg dermed i kontakt med leverandør som kan tilby det du etterspør.

 

En samtale med vår leverandør vil deretter lede deg igjennom hele prosessen. Du vil motta et uforpliktet tilbud og Drømmebolig vil være tilgjengelig ved spørsmål eller rådføring.