Ønsker du informasjon om prosjektboliger i nærheten av deg?

Prosjektbolig

En annen måte å kjøpe seg en ny bolig på er det som kalles for prosjektboliger. Når slike boliger bygges er det en boligprodusent som sitter i førersetet. De har gjerne et stort tomteområde der de setter opp mange hus. Ofte med en kombinasjon av eneboliger, boliger i rekke og leiligheter.

En fordel som følger med å kjøpe bolig i et prosjekt, er at du ikke trenger å tenke på de vanskelige tingene knyttet til tomteplassering, hvilken bolig som passer på tomten osv. Dette håndteres av utbygger i forkant. Det samme gjelder helheten på tomteområdet/feltet. Så alt som gjelder veier, vann/kloakk, lekeplasser, tilknytning til barnehager/skoler, servicetilbud osv. blir gjennomført på den beste måten. 

For mange vil en prosjektbolig derfor være en mer behagelig, og kanskje litt rimeligere vei til å få seg en ny bolig av ypperste kvalitet. Mange boliger i prosjekt kjøpes også før ferdigstilling. Dermed kan det fremdeles være mulig å gjøre noen endringer hvis man ønsker det.

Vil du vite mer om prosjektbolig kan du lese vårt blogginnlegg eller fyll inn vårt skjema om du ønsker å finne prosjektboliger i nærheten av deg. Vi har gode avtaler med kvalitetsleverandører av prosjektboliger over hele landet. Få et godt tilbud i dag.

FAQ

Hva er forskjellen mellom EAT-boliger og prosjektboliger?

EAT-bolig står for enebolig på en annen manns tomt. Med andre ord dreier dette seg om boligutvikling for privatkunder som har en tomt fra før, men som ønsker at en boligprodusent bygger huset.

Når en prosjektbolig bygges er det en boligprodusent som sitter i førersetet. De utvikler et stort tomteområde og setter gjerne opp mange hus, ofte med en kombinasjon av eneboliger, boliger i rekke og leiligheter som selges i etterkant.

Les mer om prosjektbolig igjennom vårt blogginnlegg.

Read More >
Hvem passer prosjektbolig for?

Prosjektbolig passer godt for kjøpere som er ute etter en ny bolig, men som ikke ønsker å forholde seg til for mange endringer og tilvalg.

 

En annen fordel med å kjøpe prosjektbolig er at man slipper å tenke på vanskelige valg knyttet til tomten. Utbygger håndterer disse spørsmålene samt helheten av utbyggerfeltet, for øvrig.

Lær mer om prosjektbolig her.

Hva er fordelen med å velge prosjektbolig?

Mange av fordelen er relatert til økonomi. Du betaler blant annet kun 2,5% i dokumentavgift av tomten og ikke hele summen som man må gjøre ved kjøp av en brukt bolig.

 

Det kreves heller ikke noen forhåndsbetaling ved kjøp av prosjektbolig. Man har derfor god tid på å evn. selge sin nåværende bolig og man slipper å ta opp unødvendige lån. Man vil derfor ha samme boutgifter under hele byggeperioden.

Les mer om fordelene med prosjektbolig her.

Prosjektbolig i nærheten av meg?

Om du er nysgjerrig på om det finnes prosjektertbolig i nærheten av deg, bør du kontakte oss!

 Vi hjelper deg med å kartlegge dine behov og finner boligprodusenter som leverer prosjektbolig til nettopp dine ønsker. Vi har avtaler med leverandører av prosjektbolig over hele landet til svært gode priser.

 

Fyll ut vårt skjema over og vi står klar til å hjelpe deg videre! Tjenesten er selvsagt gratis og uforpliktende. Ta kontakt i dag - så hjelper vi deg videre!

Les gjerne vårt blogginnlegg om prosjektbolig for mer informasjon.