Ønsker du tilbud på ny trapp?

Trapp

Våre leverandør av moderne eller tradisjonelle trapper har lang erfaring og har et stort fokus på kvalitet i alle ledd. De er lidenskapelig opptatt av å levere trapper av høyeste kvalitet til det norske markedet. 

Mange av våre leverandører har egne fabrikker slik at de kan levere høy kvalitet og kort leveringstid. Den topp moderne produksjonslinjen, skreddersyr trapper designet, av deres arkitekter. Trappene blir montert av profesjonelle montører.

Vår leverandører av trapper kan tilby mange valgmuligheter for å designe en trapp som passer perfekt inn i ditt hjem. Her kan man designe håndløperen, trinn, ledbelysning og form etter ditt ønske men også med tanke på materialvalg slik at din trapp vil bli husets smykke. Alt fra glass, betong, tretrapp eller en moderne trapp som kombineres av de ulike materialene.

Din kunnskap om hva du trenger, kombinert med deres fagkunnskap, samt vår oppfølging, gjør at man sammen leverer en trapp som passer perfekt til deg innenfor dine rammer. Vi sørger for at du føler deg trygg før, under og etter bestillingen.

Les gjerne vårt blogginnlegg om trapp for inspirasjon og svar på spørsmål som kan være relevant før innkjøp av din nye trapp.

Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg med å finne trappen som vil pryde din bolig!

FAQ

Hva koster en skreddersydd trapp?

Kostnadene på en skreddersydd trapp vil kunne variere ut ifra flere faktorer. Det står blant annet på design, form, materialvalg og mål på trappen, samt tilvalg. Vi anbefaler deg å ta kontakt med oss slik at vi kan sette deg i kontakt med korrekt leverandør som gir deg et uforpliktende tilbud skreddersydd til ditt drømmehjem.

Ønsker du å lære mer om trapp og hvilke alternativer du har? Les gjerne vårt blogginnlegg om trapp.

Hvor lang er leveringstiden på trapp?

Leveringstiden på trapp vil være forskjellig fra leverandør til leverandør. Flere av våre leverandøren har egne fabrikker slik at de kan levere høy kvalitet og svært kort leveringstid på trappen.

 

Fabrikkene forsikrer at alt treverk som benyttes er innenfor de krav som stilles i forhold til fuktighet i treverket, som igjen reduserer risiko for tørkesprekker.

Les gjerne vårt blogginnlegg om trapp for inspirasjon og svar på spørsmål som kan være relevant før innkjøp av din nye trapp.

Hvilke materialer kan jeg velge iblant til min trapp?

Til alle trappeelementene benyttes materialer av høy kvalitet. Alt fra stål, glass og tresorter.

 

Man kan velge mellom utallige tresorter når det gjelder trapp, de mest vanlige er furu, ask eller eik. Men innenfor tresortene kan man i tillegg velge imellom svært mange fargebehandlinger og struktur til trappen enten i beiset eller oljet versjon.

 

 Alle tresorter kan leveres som enstavs eller flerstavs. 

Les gjerne vårt blogginnlegg om trapp for å se utallige muligheter når det gjelder valg av trapp og materialer.

Hvordan er prosessen videre?

Prosessen med å få en skreddersydd trapp til ditt hjem starter med innsendelse av skjemaet ovenfor. Vi setter deg dermed i kontakt med leverandør som kan tilby det du etterspør.

 

En samtale med vår leverandør vil deretter lede deg igjennom hele prosessen. Deres arkitekter har lang erfaring og sammen med deg vil de skape et blikkfang til ditt hjem. De vil i samtale med deg designe og skreddersy trapp ved hjelp av topp moderne tegneprogram.  Et lurt tips er å tenke igjennom ønsket form på trapp, mål fra gulv til gulv, materiale og ønsket uttrykk og ikke minst, budsjett. 

Ønsker du å lære mer om trapp og hvilke alternativer du har, les gjerne vårt blogginnlegg om trapp.