Ønsker du tilbud på italiensk kjøkken?

Italiensk kjøkken

Våre leverandører av Italiensk designkjøkken har lang erfaring med å forstå kundens behov og oppfylle deres drømmer med å skape et inspirerende og personlig miljø. Dine ønsker og behov, samt deres erfaring gjør at vi finner den optimale løsningen som gjør at du blir fornøyd. 

Leverandørene har lang og variert erfaring innen design, arkitektur og utsmykking. De jobber med arkitekter over hele landet og leverer til hele Norge.

Les mer om italiensk kjøkken på vår blogg og få inspirasjon til ditt nye kjøkken.

FAQ

Hva koster et italiensk kjøkken?

Kostnaden på et italiensk kjøkken kan leveres i alle prisklasser men normalt vil det ligge fra 50 000,- og oppover. Prisklassen varierer på hvor stort kjøkkenet ditt er, hva du prioriterer av innredning i skap, benkeplater og hvitevarer, samt hvilket italiensk designkjøkken du ønsker. 

Read More >
Hvor lang tid tar det å få et italiensk kjøkken?

Produksjonstiden på et italiensk kjøkken fra vår leverandør tar normalt mellom 4 og 6 uker. Hvert kjøkken blir produsert på bestilling fra fabrikkene i Italia. 

Hele prosessen for å få nytt italiensk designkjøkken vil gjerne ta fra 2 til 4 måneder, da det er mange valg som skal tas underveis. Vår leverandør har lang erfaring innen design, arkitektur og utsmykking av kjøkken og med denne erfaringen vil de hjelpe deg trygt gjennom hele prosessen.

Read More >
Hva bør jeg overveie før jeg kjøper et italiensk kjøkken?

Et nytt italiensk kjøkken starter med et tett samarbeid mellom kjøkkenarkitekten og deg. Vår leverandørs fremste oppgave er å kartlegge behov og finne den optimale løsningen for deg. Et lurt tips er å tenke igjennom hva du syntes fungerer godt og mindre godt i ditt nåværende kjøkken, og hvordan kjøkkenet vanligvis brukes til sosialt samvær og til matlaging. Hvor mye plass har du behov for, samt budsjett.

Få inspirasjon og lær mer om det italienske kjøkken igjennom vårt blogginnlegg.

Hjelp til oppmåling til mitt italienske kjøkken?

Vår leverandør kan være behjelpelig med oppmåling av ditt kjøkken. Dette avtales direkte med deres kjøkkenarkitekt. 

Fyll ut vårt skjema over, så kartlegger vi ditt behov og setter deg i kontakt med leverandør for et godt tilbud på italiensk kjøkken. 

Les gjerne vårt blogginnlegg om italiensk kjøkken for svar og inspirasjon.