Ønsker du tilbud på nytt gulv?

Gulv - parkett og laminat

Vi har et utvalg av leverandører av gulv, alt fra kvalitetsgulv av parkett til laminat. Vi utvider vårt nettverk med nye leverandører hele tiden. 

 

Våre leverandør av parkett og laminatgulv kan tilby et stort sortiment av unike kvalitetsgulv som virkelig vil pryde ditt hjem i mange år fremover. Ønsker du å oppgradere ditt eksisterende hjem eller bygger du et nytt drømmehjem vil vi anbefale på det sterkeste at du undersøker våre leverandører. Disse gulvene vil desidert smykke ditt hjem i årevis fremover!

 

Leverandørene av parkett kan tilby et gulvsortiment av mange typer treslag samt mange versjoner, farger og mønstre ala "fiskebensmønstre". 

Vi har tillegg et utvalg av bloggartikler som vil besvare dine spørsmål når det gjelder gulv og hva som er viktig å tenke på.

Fyll ut vårt skjema øverst på siden, så hjelper vi deg å komme i kontakt med riktig leverandør, for ditt neste gulv til den beste mulige pris.

Hvordan beregne riktig antall m2 til mitt parkettgulv?

En gylden regler for å regne ut riktig antall m2 når man skal legge parkettgulv, er å beregne ca. 10% mer enn rommet. Skal man legge nytt parkettgulv i flere rom bør man beregne 20% mer. Grunnen til dette er at det vil gå en del svinn i kapp av parketten.

Read More >
Hva er forskjellen mellom 1-stavs parkett og 3-stavs parkett?

1-stavs parkett gir et bredere og mer eksklusivt uttrykk. Med 1-stavsparkett benyttes et trestykke i full bredde på selve planken.

Med 3-stavs parkett er lamellene tynnere og man kan dermed bruke rester og overflødig materiale. Det gjør det dermed rimeligere å lage denne type parkett.

Kvaliteten og holdbarheten er lik så det er kun det estetiske og designet som skiller dem fra hverandre.

For å lære mer om parkett, les gjerne vårt blogginnlegg om parkett.

Hva er fiskebens- parkett?

Fiskebensparkett er et gulv som kommer i staver og som legges i 90 grader mot hverandre for å danne fiskebensmønster. Våre leverandører kan levere fiskebensparkett eller andre mønstergulv i klikksystem som forenkler monteringen.

Våre leverandører har et stort utvalg av unike parkettgulv samt laminatgulv som kan legges på denne måten samt andre unike leggemønstre for å skape et ekstra unike preget på . 

Les gjerne vårt blogginnlegg om parkett og laminat for inspirasjon.

Hvordan er prosessen videre for tilbud på parkett eller laminat?

Fyll ut vårt skjema øverst på siden, så vil vi ta kontakt og sette deg i kontakt med korrekt leverandør, for best mulig tilbud.

 

Våre leverandører vil hjelpe deg videre med å finne riktig gulv med tanke på tresort, fargevalg, bredde og mønster på parkettgulv eller laminat.

 

Vi vil bistå i prosessen av å finne det riktige parkettgulvet til ditt behov.

FAQ