Ønsker du tilbud på dør?

Dør

Ønsker du kvalitetsdører til ditt hjem? Da kan vi hjelpe deg med å komme i kontakt med korrekte leverandører av dører til ditt hjem, til best mulig pris med god oppfølging i ryggen!

 

Våre dørleverandører er håndplukket og leverer unike dører av god kvalitet og særpreg enten du er ute etter en ny utgangsdør eller oppgradering av dine innedører. Eller er du kanskje ute etter en flott skyvedør? 

Vi kartlegger hvilken leverandør som kan gi deg best mulig tilbud på ditt behov av dører. Fyll ut skjemaet over, så hjelper vi deg med å finne den perfekte dør til ditt behov. 

Har du spørsmål om dører? Les gjerne vårt blogginnlegg om dør, her vil du få besvart de fleste spørsmål når det kommer til dør.

FAQ

Hvordan bestemme hengsling på min dør?

Slagretningen på en innerdør velger du ved montering, mens på en ytterdør så må du bestemme dette før bestilling. Du velger slagretning når du står utenfor å ser på ytterdøren: Er hengslene på venstre side så har du en venstrehengslet ytterdør. 

Les mer om dette på vårt blogginnlegg om dør.

Read More >
Hva er U-verdi på en dør?

U-verdi er forkortelsen for varmegjennomgangskoeffisient og er et mål på på hvor god varmeisolasjonen er.​

U-verdien forteller hvor mye varme uttrykt i Watt som passerer pr kvadratmeter dør når temperaturforskjellen er på én grad mellom ute og inne.

Les gjerne vårt blogginnlegg om dør for å lære mer om hva som er viktig å tenke på når valget om dør skal tas.

Må man bestille karmsett til døren?

Et karmsett består av to sider, èn overdel og èn terskel. Karmsett til ytterdører leveres normalt ferdig montert, sammen med døren. Mens karmsett til innerdører må kjøpe i tillegg til døren og må monteres sammen selv.

Les mer om dette i vårt blogginnlegg om dør.

Hvordan er prosessen videre?

Fyll ut vårt skjema over, så kartlegger vi ditt behov og setter deg i kontakt med passende dørleverandør.

 

Våre leverandør vil hjelpe deg videre med å finne riktig tresort, fargevalg, materiale og tilvalg som er viktig ved bestilling av dør. Vi vil bistå i prosessen av å finne riktige dører til ditt behov til en overkommelig pris.