Ønsker du tilbud på designmøbler?

Designmøbler

Våre leverandører tilbyr designmøbler til hjemmeinnredning, uteområdet og til kontoret. Vi kan garantere deg at møblene er av svært høy kvalitet, med god funksjonalitet og flott design. Her overlates ingenting til tilfeldighetene. Om du har behov for en interiørarkitekt har vi også sammarbeid med dyktige fagfolk på dette området.
 

Folk flest går oftere for en moderne stil, men vi tilbyr også designmøbler i klassisk, vintage og urban stil. 
 

Med designmøbler kan du velge å skille deg ut og framheve din personlige stil. Du får også mye for pengene om du velger å gå i innkjøp av designmøbler. Lengre levetid gir en mye lavere pris totalt og ikke minst en god miljøgevinst. Designmøbler holder seg gjerne i verdi, og kan derfor anses som en investering på lik linje med kunst. 
 

FAQ

Hvilken type designmøbler tilbyr vi?

Vi har leverandører som tilbyr alt fra spanske designmøbler til kjente danske designmerker. 

Våre leverandører leverer alt av møblement til ditt hjem, ute,- eller kontormiljøet. Fokuset er kvalitet og design.

Hva passer mitt hjem?

Vi hjelper deg om du synes det er vanskelig å innrede hjemmet og sette sammen forskjellige fargekombinasjoner. Vår kompetanse sammen med leverandørenes produktkunnskap gjør jobben enklere for oss å kunne tilby deg korrekt designmøbel. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vårt kontaktskjema og ettersende et bilde av rommet du skal innrede. 

Interiørarkitekt?

Om du ønsker en interiørarkitekt til å hjelpe deg med innredning og kjøp av designmøblement, kan vi tilby dette. Vi samarbeider med dyktige fagfolk som vil hjelpe deg med å skape din drømmebolig eller et flott kontor.

Hvordan er prosessen videre?

Vi har leverandører på designmøbler. Jo mer informasjon du legger inn i skjemaet, jo bedre kan vi kartlegge hvilken levernadør av designmøbler som passer for deg.  

En samtale med vår leverandør vil deretter lede deg videre i prosessen. Du vil motta et uforpliktet tilbud og Drømmebolig vil være tilgjengelig ved spørsmål eller rådføring hele veien.