pexels-pixabay-373409.jpg
Finn din drømmebolig i utlandet? Fyll ut skjemaet og vi hjelper deg videre!
 
Palmer Beach View

Bolig i utlandet?

Vår leverandør gjør det enkelt for deg å investere i en drømmebolig i utlandet, enten du ønsker et feriehjem for din familie eller en ren investeringsmulighet. 
 
Er du nysgjerrig på hva Nord-Kypros, Spania eller Dubai har å tilby? Sammen med våre leverandører står vi klare for å besvare dine spørsmål og du kan være 100% sikker på at du har en trygg partner i ryggen som kan veilede og støtte deg igjennom hele prosessen. 

Les mer under eller fyll ut vårt skjema, så hjelper vi deg gjerne videre med kjøp av bolig i utlandet.

Nord-Kypros 

Ingen ringere enn Forbes Magazine kåret Nord-Kypros til verdens beste sted å kjøpe strand eiendom i 2021. Dersom du drømmer om å trekke deg tilbake til stranden, er ikke dette bare et rimelig alternativ, men også kanskje det beste valget for å kjøpe bolig i utlandet, for deltids bruk og for å generere kontantstrøm i mellomtiden, i form av leieinntekter.

Paradisøya Kypros er den tredje største øya i Middelhavet både når det gjelder areal og befolkning og er delt i to deler. Nord-Kypros utgjør cirka en tredjedel av øya. Da øya er berørt av mange kulturer igjennom historien presenterer Nord-Kypros refleksjoner av mange sivilisasjoner.

De vennlige og gjestfrie menneskene vil alltid ønske deg velkommen til øya, som er kjent for sitt klare blå hav, historiske skjønnhet, deilig middelhavsmat og en glamorøs men likevel rimelig livsstil. Hva mer kan man ønske seg? Kontakt oss i dag, for mer informasjon om bolig i utlandet.

Ønsker du å lese mer om hva Nord-Kypros kan tilby? Hvordan det er fult mulig å kjøpe bolig i utlandet, uten å måtte investere store summer? Les vårt blogginnlegg om bolig i utlandet for å lese mer om denne gylne muligheten.

Ønsker du å ta en titt på ledige boliger på Nord-Kypros? Ta en titt her eller fyll ut vårt skjema så kartlegger vi ditt behov og sender deg mer informasjon om boliger som passer dine ønsker og behov.

 

Spania

Vi tilbyr gjennom vår leverandør, bolig i utlandet, i Costa Blanca og Costa Calida som ligger på den sørøstlige delen av Middelhavskysten. Naturen er preget av Middelhavet og strendene, men også flate fruktbare jordbruksområder og fjell med svært vakker utsikt. De historiske stedene fra forskjellige sivilisasjoner og blandinger av tradisjonell gastronomi, kunsthåndverk og de mange festlighetene er unike for denne delen av verden.

Casta Blanca har mer enn 220 km kystlinje hvorav mange strender tildeles det blå flagget og går sørover til Costa Calida i regionen Murcia. Store flate jordbruksområder og de fantastiske berømte saltsjøene pryder også disse regionene. Murcia har en kystlinje på rundt 250 km med viker og strender. Her finner du verdensarvstedet Mar Menor, som er Europas største saltvannslagune.

Er du nysgjerrig på bolig i utlandet? Fyll ut vårt skjema, og vi vil følge deg opp med boliger som passer til ditt behov. Det er selvfølgelig gratis og uforpliktende. 

 

Dubai

Dubai ligger i den østlige delen av den arabiske halvøya, på kysten av Persiabukten, og har som mål å være forretningsknutepunktet i Vest-Asia. Dubai er et av syv emirater som utgjør De forente arabiske emirater, og det er det nest største målt etter areal, etter Abu Dhabi.

 

Dubai har et varmt ørkenklima. Somrene i Dubai er ekstremt varme, langvarige, vindfulle og fuktige, med en gjennomsnittlig temperatur på rundt 40 ° C og på natten  rundt 30 ° C i den varmeste måneden, august. De fleste dager er solfylte hele året. Vinteren er relativt kjølig, med en gjennomsnittlig temperatur på 24 ° C. Nedbøren har imidlertid økt de siste tiårene, med ca. 110,7 mm per år. 

I dag har Dubai fokusert økonomien på turisme ved å bygge hotell og utvikle eiendom.

Er du interessert i bolig utlandet? Nysgjerrig på hva Dubai har å tilby deg? Fyll ut skjemaet over og vi hjelper deg videre på jakten på bolig i utlandet.